PENZIÓN

Kúria Beckov - Penzión***, sa nachádza v obci Beckov, priamo pod magickou skalou Beckovského Hradu, ktorý je vyhľadávanou turistickou oblasťou v Trenčianskom kraji a patrí medzi najkrajšie kultúrne pamiatky na Slovensku. Počas svojej dlhodobej histórie siahajúcej až do 19.storočia budova dnešnej Kúrie Beckov prešla mnohými premenami.
Svojho času slúžila ako stanica na prepriahanie koní na obchodných cestách, cez gazdovský dom známy ako „Kúria Kolárovec“, ktorý poskytoval prístrešok i pohostenie pre pocestných až po obdobie, keď ju spotrebné družstvo JEDNOTA využívala ako známu „Reštauráciu a Vináreň pod Hradom“.

Po viacerých rokoch chátrania sme v roku 2004 začali prvé rekonštrukčné práce a od roku 2007 máme pre Vás otvorenú novo zrekonštruovanú Kúriu Beckov - Penzión***, ktorá Vám vo svojich priestoroch poskytne ubytovanie v exkluzívnych izbách a apartmánoch s nezameniteľným výhľadom. Taktiež na Vás čaká príjemné posedenie a skvelý gastro zážitok v Reštaurácii s milým detským kútikom alebo v štýlovom PUBe. Počas celého roka je Vám k dispozícii terasa s očarujúcim výhľadom na hradné bralo a samotný hrad Beckov. Atmosféru dotvára prírodné bio jazierko, v ktorom sa môžete v horúcich letných mesiacoch príjemne schladiť.

Pre náročnú a firemnú klientelu máme k dispozícii Rokovaciu miestnosť a Salónik k organizácii školení, meetingov, teambuildingov a pracovných stretnutí. Samozrejmosťou je pre nás organizácia Svadieb, rodinných osláv rôzneho typu s kompletným servisom a výzdobou či svadobným obradom v našich prekrásnych exteriéroch pod hradnou skalou. Pokiaľ máte chuť si zašportovať môžete využiť našu bowlingovú dvojdráhu, biliard či si zahrať tenis.

V prípade, že by ste chceli po náročných a vyčerpávajúcich dňoch troška zrelaxovať a nabrať novú energiu k dispozícii je Vám naše wellness centrum so saunou a vírivkou v priestoroch hradnej jaskyne.
 
 
 
Tak neváhajte a navštívte nás.
Teší sa na Vás - Váš Kúria Beckov Team.

 

Obrázok úplne hore: