Štruktúra izieb

Kúria Beckov – Penzión*** disponuje 8 Izbami Štandard, 4 Apartmánmi a 1 VIP apartmánom.
 
Požiadavke na pridelenie konkrétnej izby v penzióne, (v rámci toho istého typu izby - napr. konkrétne číslo izby, výhľad, balkón, poschodie, orientácia na svetovú stranu a pod.) je možné vyhovieť iba v prípade, ak to kapacitné a prevádzkové možnosti penziónu dovoľujú. Pridelenie konkrétnej izby, resp. splnenie špeciálnej požiadavky na izbu nie je možné záväzne garantovať.

Štandard Izba
Zlúčením elegancie s modernými prvkami, štandardné izby  ponúkajú zmes útulného ubytovania a príjemného pobytu. Izby sú vybavené veľkou manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami. Takmer na všetkých izbách je možnosť prístelky. Na izbách je zabezpečený WiFi prístup k internetu, LCD-TV, telefón, fén, digitálny trezor, mini chladnička, dáždnik a obuvák. Kúpeľne sú zariadené sprchovým kútom a nájdete v nich aj potrebné hygienické potreby ako župan, uteráky, osušky, make-up utierky, hotelové papučky, tekuté mydlo i sprchový gél.  Na požiadanie vieme prichystať detskú postieľku.

 
Apartmán
Apartmány sú ideálnym miestom na pobyt tak pre korporátnu klientelu ako i pre náročnejších zákazníkov. Apartmány disponujú s rokovacím sedením s konferenčným stolíkom, predsieňou a väčšou kúpeľňou.  Na apartmánoch je zabezpečený WiFi prístup k internetu, LCD-TV, telefón, fén, digitálny trezor, mini chladnička, dáždnik a obuvák. Kúpeľne sú zariadené sprchovým kútom a nájdete v nich aj potrebné hygienické potreby ako župan, uteráky, osušky, make-up utierky, hotelové papučky, tekuté mydlo i sprchový gél. Na všetkých apartmánoch je možnosť prístelky. Na požiadanie vieme prichystať detskú postieľku.

 
VIP apartmán
Priestranný elegantný  apartmán s terasou s lehátkami a nezameniteľným výhľadom na Hrad Beckov, pozostáva z dvoch samostatných miestností, spálne a obývacej miestnosti. V spálni je veľká manželská posteľ, v obývacej miestnosti sa nachádza krb, ktorý zákazníci veľmi radi využívajú. Na apartmáne je zabezpečený WiFi prístup k internetu, LCD-TV, telefón, fén, digitálny trezor, mini chladnička, dáždnik a obuvák. Kúpeľne sú zariadené sprchovým kútom a nájdete v nich aj potrebné hygienické potreby ako župan, uteráky, osušky, make-up utierky, hotelové papučky, tekuté mydlo i sprchový gél. Na požiadanie vieme prichystať detskú postieľku. Tento typ izby nie je možné vybaviť prístelkou.

 

 

Obrázok úplne hore: